Voordelen VVE NL

  • Ervaring bij meer dan 450 VvE’s
  • Van compleet tot gedeeltelijk beheer
  • Samenwerking met lokale experts

VvE beheer omgeving Amsterdam

VVE NL neemt het beheer van uw Vereniging van Eigenaren (VvE)  uit handen. Hoe? Door zaken als administratief, financieel en technisch beheer volledig voor uw VvE te verzorgen. Dit doen wij al voor ruim 425 verenigingen, van kleine tot grote VvE’s in de regio Groot-Amsterdam. Deze VvE’s bevinden zich onder meer in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Zaandam en Purmerend. Daarnaast zijn wij ook actief met onze diensten in Badhoevedorp, Diemen, Weesp en Hoofddorp.

VVE NL verzorgt voor uw VvE:

VvE beheer geheel of gedeeltelijk uitbesteden? Offerte aanvragen

Met ons team van accountmanagers, bouwkundig specialisten en financieel administrateurs staan wij altijd voor u klaar. Door jarenlange ervaring als VvE beheerder en ons uitgebreide dienstenpakket helpen wij u op professionele wijze.

VVE NL verwerkt administratief beheer

Als VvE beheerder houden wij uw gehele administratie bij. Onze vakkundige administrateurs zorgen onder meer voor een actuele ledenadministratie. Hiernaast houden wij uw archief bij, waardoor notulen van vergaderingen bijvoorbeeld eenvoudig zijn terug te vinden op ons VvE Portaal. Lees meer over ons administratief beheer.

VVE NL doet financieel beheer

VVE NL doet uw complete boekhouding. Van het opstellen van jaarrekeningen en begrotingen tot het betalen van VvE facturen. Wij bewaken ook eventuele achterstanden en begeleiden de kascommissie. Om dit te kunnen doen, beheren wij ook de bank- en spaarrekening van de VvE. Zo blijft de financiële administratie actueel en transparant. Lees meer over ons financieel beheer.

VVE NL verzorgt technisch beheer

Wij verzorgen het dagelijks onderhoud aan de gemeenschappelijke delen van uw VvE. Denk aan schilderen, gevelreparaties en schoonmaak. Daarnaast komen wij direct in actie bij lekkages, schademeldingen en storingen. Ook kunt u via ons een een meerjarenonderhfoudsplan (MJOP) laten opstellen. Lees meer over ons technisch beheer.

VVE NL ondersteunt bij bestuurlijk beheer

Hulp nodig bij een VvE opstarten? Wij begeleiden u bij elke stap in het proces. Daarnaast helpen wij uw VvE bij het organiseren van algemene ledenvergaderingen (ALV). Het voorzitten en notuleren doen wij ook graag voor u. De communicatie naar alle leden toe is bij VVE NL ook in professionele handen. Lees meer over ons bestuurlijk.

VVE NL adviseert

De ALV is het hoogste orgaan binnen een VvE en het bestuur heeft een uitvoerende rol. Wij als VvE beheerder ondersteunen het bestuur en spelen hierin een adviserende rol. Binnen een VvE kunnen namelijk complexe situaties ontstaan waarin wij u natuurlijk kunnen adviseren hoe hier mee om te gaan. Denk aan het opstellen van een huishoudelijk reglement, splitsingsakte en statuten wijzigingen etc. Lees meer over ons professionele advies.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Benieuwd naar de kosten voor VvE beheer door VVE NL? Vraag gelijk nog een vrijblijvende offerte aan. De specifieke kosten hangen af van het soort gebouw en het aantal indexen. Hiernaast is het voor ons belangrijk om te weten of het om nieuwbouw of bestaande bouw gaat. Vul de online offerte-aanvraag zo volledig mogelijk in. Wij berekenen op basis daarvan de kosten voor het beheren van de VvE. Dit kan voor een compleet pakket zijn of per dienst. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!