Voordelen VVE NL

  • Ervaring bij meer dan 450 VvE’s
  • Van compleet tot gedeeltelijk beheer
  • Samenwerking met lokale experts

Historie van VVE NL

VVE NL is ontstaan uit een samenwerking van drie bedrijven actief in het VVE beheer. VVE Beheer Den Hengst is in 1990 opgericht door IJnze Den Hengst en spoedig uitgegroeid tot een team van circa 5 medewerkers. Begin 2012 is hier GGVM bij gekomen, een klein bedrijf dat circa 15 bedrijfsverzamelgebouwen in beheer had.

Eind 2013 is VVE beheer De Boerenwetering hier aan toegevoegd. De Boerenwetering is eind jaren negentig (net als Den Hengst) opgericht vanuit een huiskamer door Gerard Groen. Uit onvrede met het beheer van zijn eigen vereniging besloot Gerard Groen zelf de handschoen op te pakken en werd daarmee de eerste klant van zijn nieuwe bedrijf.

Eind 2013 is besloten om de bedrijven te automatiseren en in een tweede fase te fuseren. Dit is gebeurd onder de naam VVE NL. Het doel van de fusie was even logisch als noodzakelijk voor verdere automatisering en het aanbieden van een VvE portaal aan onze klanten.

In 2017 is nog een beheerportefeuille overgenomen in Purmerend van Vanderlaangroep en deze is samengevoegd met VVE NL. Met een team van 12 medewerkers zijn wij nu in staat om meer dan 450 VvE’s te ondersteunen.

Per juli 2022 heeft VVE NL het volledige VvE beheer van Cats Vastgoed Beheer overgenomen. De eigenaar, de heer Robert Cats, ging richting de pensioengerechtigde leeftijd en zocht daarvoor een geschikte partner welke de continuïteit en professionaliteit kon waarborgen. Dit had hij gevonden in VVE NL. Voor VVE NL is het een versterking van de positie in het gebied Groot-Amsterdam. Het team is hiermee uitgebreid naar 18 medewerkers waarmee we meer dan 500 VvE’s kunnen bedienen.