Voordelen VVE NL

  • Ervaring bij meer dan 450 VvE’s
  • Van compleet tot gedeeltelijk beheer
  • Samenwerking met lokale experts

Over VVE NL

VVE NL beheert ca. 500 Vereniging van Eigenaren, parkeerverenigingen en flatcoöperaties in en rond Amsterdam. Als VvE beheerder zijn wij betrokken bij nieuwbouw en bestaande bouw. VVE NL is een zelfstandige VVE-beheerder: de onderneming is onafhankelijk van enige woningbouwvereniging of makelaar. Daarnaast is VVE NL Gecertificeerd lid van de Branchevereniging VvE Beheerders (BVVB). Het Keurmerkinstituut uit Zoetermeer is een onafhankelijke partij welke twee jaarlijks bij VVE NL een audit uitvoert en daarin de belangrijkste bedrijfsprocessen, verplichte educatie en de gedragscode van de branche toetst. Daardoor wordt een professionele dienstverlening aan VVE’s gewaarborgd: uw eigen appartement, parkeergarage of bedrijfsruimte is bij ons in goede handen.

VVE NL is een slagvaardige organisatie met korte communicatielijnen waardoor we elke VVE snel en efficiënt van dienst kunnen zijn. VVE NL onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak, klantvriendelijkheid, een uitgebreid dienstenpakket, jarenlange ervaring en expertise. Voor spoedgevallen is het kantoor tevens buiten de reguliere kantoortijden bereikbaar.

Door goede en vaak jarenlange samenwerking met loodgieters, schilders, elektriciens, aannemers, bouwkundigen etc. die door VVE NL worden ingeschakeld, vormt ons kantoor de deskundige en betrouwbare schakel tussen uw VVE en de bouwwereld.

VVE NL staat voor professioneel VvE beheer. VVE NL:

Uw VvE beheer uitbesteden aan VVE NL? Offerte aanvragen

Ons deskundige team

Ons team bestaat uit deskundigen met elk hun eigen specialiteit. Een gemotiveerd team van accountmanagers, bouwkundig specialisten en financieel administrateurs die snel en efficiënt te werk gaan. Zij hebben jarenlange ervaring in het VvE beheer en sommige zijn zelf ook bestuurder geweest in een VvE. Zodoende weten zij wat de verschillende rollen en belangen inhouden. Zij staan altijd voor u klaar met deskundig advies en ondersteuning!

Werkgebied Groot-Amsterdam

VVE NL is werkzaam in Amsterdam en omgeving. Wij zijn actief in Amstelveen, Badhoevedorp, Diemen, Zaandam en Purmerend. Maar ook in Haarlem, Hoofddorp en Weesp. Wij beheren van 2 tot 100+ appartementen (monumentaal tot nieuwbouw), bedrijfspanden en parkeergarages. Bij elke VvE verschilt de achtergrond van de eigenaren en het gebouw wat het werkgebied zeer interessant en uitdagend maakt.