VvE beheer
Administratief beheer VVE NL

Administratie & Financieel beheer

Geen bergen papier of lastige excels, wij zorgen ervoor dat alles netjes op orde is zodat u geen omkijken heeft naar de administratie of het Financieel beheer

Technisch beheer VVE NL

Technisch beheer

Goed en duurzaam onderhoud. Deze kunnen variëren van kleine tot grote onderhoudsklussen. Wij nemen het vve technisch beheer geheel uit handen.

Bestuurlijk beheer VVE NL

Bestuurlijk beheer

Alle verantwoordelijke taken zoals ledenvergaderingen, statuten, reglement en communicatie naar de andere leden vangen wij op met ons bestuurlijk beheer.

Zijn uw onderhoudscontracten en verzekeringen op orde?

Waarom VVE NL

Verenigingen van Eigenaren zijn bij ons in deskundige handen. Het totale VvE beheer kunt u namelijk uitbesteden aan ons. Natuurlijk is dit ook gedeeltelijk mogelijk. Wij verzorgen al het onderhoud voor het appartementencomplex. Daarnaast doen wij efficiënt de administratie en boekhouding. Het VvE bestuur begeleiden wij bedreven bij het maken van belangrijke beslissingen. Met ons vakkundige vastgoedbeheer wordt uw VvE een goed geregelde organisatie. En krijgt u een financieel gezonde situatie. VvE beheer uitbesteden aan VVE NL betekent ook onafhankelijk advies op elk gebied. De VvE staat altijd voorop. Samen gaan we voor een fijne woonomgeving van alle eigenaren.
Lees meer over VVE NL

Lokale partners

VVE NL werkt nauw samen met lokale partners. Voor het professionele VvE beheer hebben wij een samenwerking met bouwbedrijven, schilders, schoonmaakbedrijven en loodgieters. En kennen wij vakmannen voor liften, gevels en tuinen. Dit zijn de specialisten op hun gebied. Als VvE beheerder van uw gebouw onderhouden wij het contact met deze bedrijven. Wij hebben korte lijnen met deze experts bij u in de buurt. Onverwachte beschadigingen of lekkages worden hierdoor snel gerepareerd. Het uitvoeren van planmatig technisch beheer en het meerjarenonderhoudsplan behoort ook tot ons dienstenpakket. Panden behouden door VVE NL hun goede staat en blijven een aantrekkelijke omgeving om heerlijk in te wonen.
Bekijk alle lokale partners van VVE NL

Lid van VvE Belang

Aangesloten bij Stichting VvE Belang

VVE NL is lid van BVVB

Aangesloten bij BVVB.